Οι "περίεργοι" του blog μου!!!

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Λευτεριά στην Παλαιστίνη!!!

ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ Ο ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!

και τότε...και τώρα...

Για τις ζώνες επιρροής, τα πετρέλαια, τα κοιτάσματα και τους αγωγούς οι ιμπεριαλιστές ανταγωνίζονται...έχουν όμως ενιαίο και κοινό πόλεμο με τους λαόυς και τα δικαιώματά τους. Στο 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο οι ΝΑΖΙ κυνήγισαν τους Εβραίους σαν αποτέλεσμα των πιο αρρωστημένων επιδράσεων του κυνηγιού του πλούτου και της μοιρασιάς του κόσμου...τώρα τα πράγματα γίνονται "πολιτισμένα"...με κανάλια, δηλώσεις, επίφαση δημοκρατίας, με διακρατικές συμφωνίες και υποχρεώσεις κι όμως τα σύνορα χαράσονται με το αίμα των λαών και είναι αυτοί που πρέπει να ορθώσουν πύργο ατίθασο, αντιιμπεριαλιστικό αγώνα σκληρό, αλληλεγγύη διεθνής αναμεσά τους, να δουν ποιοι πραγματικά είναι μαζί τους και ποιοι εναντίον τους! Τότε το έκαναν! Ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος "έληξε" με τη καθοριστικότατη συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης και του λαού της (πάνω από 20.000.000 νεκροί), τα εθνικοαπελευθερωτικά κινήματα και τη λαϊκή πάλη των λαών σε πολλά κράτη και στην Ελλάδα και την Μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών - 9 Μάη 1945 η κόκκινη σημαία κυμάτισε στο Ράιχσταγκ! Τα αστικά κράτη τότε άνδρωσαν τον φασισμό, τον υποστήριξαν μέχρι που δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς γιατί διεκδίκησε κομμάτι και από τη δική τους πίτα...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΟΙ!!!

Τείχος και περιφράξεις που κρατάνε φυλακισμένο έναν ολόκληρο λαό!

Σημεία Ελέγχου που κρατάνε ασφυκτικά εγκλωβισμένο μέσα στην ίδια του την πατρίδα ένα ολόκληρο λαό, πολλές φορές έχει τύχει να πεθαίνουν άνθρωποι που χρήζαν ιατρικής βοήθειας περιμένοντας να τους δοθεί άδεια να περάσουν!

Συλλήψεις & Βασανισμοί....με τις ευλογίες των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ευρωπαϊκή Ένωση

Καίνε και καταστρέφουν πόλεις, χωριά! Βομβαρδίζουν νοσοκομεία, καταφύγια, καταυλισμούς προσφύγων, κτίρια του ΟΗΕ...

Πάντα τα παιδιά ήταν τα πρώτα και τα χειρότερα θύματα της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας αλλά αυτό εννοείται ότι ποτέ δε τους εμπόδισε...

Η ιμπεριαλιστική πολιτική των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/ΕΕ, η επίσημη κρατική τρομοκρατία & βία του Ισραήλ, η σιωπηλή έως εκκωφαντική υποστήριξη κάποιων κυβερνήσεων και κομμάτων του ευρωμονοδρόμου σε αυτό το έγκλημα είναι τα καλύτερο φάρμακο για τις θηριωδίες των ΝΑΖΙ...σε κάνουν να τις ξεχνάς!

Αλληλεγγύη στον Παλαιστινιακό Λαό - Νίκη στην δίκαιη Αντίσταση

Παλαιστινιακό Κράτος ενιαίο, κυρίαρχο και ανεξάρτητο, στα σύνορα του 1967 και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ

Κανένας Έλληνας Φαντάρος στη Μέση Ανατολή - Καμμία Εμπλοκή στη Σφαγή και στο διαρκές έγκλημα - ΟΥΤΕ ΓΗ ΟΥΤΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ - Να μην χρησιμοποιηθεί ξανά λιμάνι, αεροδρόμιο κτλ για περνάνε όπλα και εφόδια.

1 σχόλιο:

JohnyQ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.