Οι "περίεργοι" του blog μου!!!

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Μια άσχημη έκπληξη...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΘΗΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ...
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΣΥΝ-ΛΑΟΣ) ΓΝΩΣΤΗ Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ(ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΟΥ ΔΛΔ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ,ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ).ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΥΡΙΟΙ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ:

ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ:
Σήμερα, αυτή την ώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της "Γιούνισεφ", πάνω από 1,3 δισ. άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο πλήττονται από αφόρητη φτώχεια. Από αυτούς τα 650 εκατομμύρια είναι παιδιά.



Σήμερα,το 2008 υπολογίζεται ότι ετησίως 12 εκατομμύρια παιδιά και 6 εκατομμύρια ενήλικες οδηγούνται στο θάνατο γιατί δεν έχουν να φάνε.



Σήμερα, εκεί που επικράτησε ο καπιταλισμός, στην πρώην Σοβιετική Ενωση, τα 4 στα 10 παιδιά ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, σύμφωνα με την πλήρως ....αποκομμουνιστικοποιημένη "Ουάσιγκτον Ποστ".



Σήμερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΗΕ, πάνω από 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι στον πλανήτη ζουν με 1 δολάριο τη μέρα...



Ναι, λοιπόν. Αυτός είναι ο κόσμος τους. Εχει όνομα. Πρόκειται για το παγκόσμιο κεφαλαιοκρατικό σύστημα. Για το ιμπεριαλιστικό σύστημα, που διέπεται από τους κανόνες των πολυεθνικών. Είναι ένας κόσμος, που αποδεικνύεται συνώνυμος της φτώχειας, της ανεργίας, της πείνας, του πολεμικού ολέθρου. Σ' αυτόν τον "ελεύθερο" κόσμο των λίγων και εκλεκτών, μια ελευθερία απομένει στα δισεκατομμύρια των πολλών: Η ανατροπή του.

Δισεκατομμύρια άνθρωποι πεινούν. Δεκάδες εκατομμύρια παιδιά πεθαίνουν, γιατί δεν έχουν να φάνε. Ομως, οι κεφαλαιοκράτες παίζουν ....γκολφ και θησαυρίζουν, πουλώντας ακόμη περισσότερα όπλα στον πλανήτη, που υποτίθεται ότι θα ζούσε "εν ειρήνη" μετά την έκλειψη του ...."σιδηρού παραπετάσματος"
Πηγή: ΠΡΕΚΑΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: